Una arma en cada mà i una única missió: matar

En el post d’avui analitzarem l’arma d’un personatge d’acció no tan conegut per les seves pel·lícules (tot i que també n’hi ha una), sinó pels videojocs. El personatge que porta aquesta arma és calb, producte de nombrosos experiments de millores genètiques i creació de superhomes dissenyats per una única missió: matar. Amb la frase anterior molts de vosaltres ja coneixereu el personatge i les seves dos armes. Ho has sentit bé, no és una sinó dos. El personatge del que parlem és l’agent 47, conegut popularment com Hitman i que protagonitza la pel·lícula Hitman (2007). L’agent 47 porta dos pistoles AMT Hardballers d’acer inoxidable, una en cada mà.

La AMT Hardballer es tracta d’una pistola creada per l’empresa americana Arcadia Machine & Tool (AMT) i, com hem dit, és l’arma que porta Hitman en els seus videojocs i pel·lícules. Aquesta pistola és considerada com un clon de la .45 ACP Colt M1911 degut a que les dos són d’acer inoxidable. Tot i això, la AMT Hardballer és la primera pistola creada totalment amb acer inoxidable. La pistola que porta Hitman utilitza un calibre .45 ACP, un calibre que ja hem tractat en aquest blog i que porten algunes de les armes que hem analitzat. Per veure les armes del blog que utilitzen un calibre .45 ACP fes clic aquí. A continuació trobem dos imatges de la AMT Hardballer, en la en la primera veiem AMT Hardballer normal, mentre que en la segona la veiem amb alguns retocs tal com la portava Hitman a la pel·lícula.

AMTHardballer5in
Pistola AMT Hardballer. Imatge extreta de IMFDB
AMT_Hardballer_Hitman_Replica
AMT Hardballer amb els retocs personalitzats de Hitman. Imatge extreta de IMFDB

La Silverballer, nom amb el que Hitman anomenava la pistola, és una arma ràpida i consta amb un fantàstic mecanisme d’acció. En la pel·lícula i la saga de videojocs no és possible utilitzar una altra munició que no sigui .45 ACP ja que Hitman la va modificar per tal que només es pogués utilitzar aquesta munició. Aquesta pistola també es caracteritza per tenir una gran quantitat de modificacions disponibles: supressors de so (com els que utilitza Hitman a les seves pistoles), una mira làser, diferents mires i una modificació per permetre que el foc sigui totalment automàtic.

Per acabar aquesta entrada trobem dos imatges de la pel·lícula Hitman (2007) en què veiem a l’agent 47 disparant les seves AMT Hardballer d’acer inoxidable. La facilitat amb què maneja les dos armes el converteixen en un dels assassins més temorosos del cinema d’acció.

hit_mal_1
Hitman amb una de les seves postures més conegudes. Imatge extreta de CDAction
hitmanmovie4
L’Agent 47 disparant a la pel·lícula Hitman (2007). Imatge extreta de EdEdition
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s