La Auto-Ordnance de Vincent Vega

El post de continuació podria estar relacionat amb l’anterior o fins i tot podria ser una extensió d’aquell. Tot i això, he decidit separar-los ja que tot i que les dos pistoles formin part de la pel·lícula Pulp Fiction (1994) el fet de tractar-los per separat em permet profunditzar en les característiques de cada pistola i del seu personatge, inclús en mostrar més exemples gràfics. Així doncs, l’arma que trobem a continuació consisteix en l’arma d’un protagonista de la pel·lícula Pulp Fiction i que acompanya a Jules Winnfield en quasi tota la pel·lícula. El personatge del que estem parlant és Vincent vega i la seva pistola és la Auto-Ordnance M1911A1 .45.

La pistola Auto-Ordnance M1911A1 té un calibre .45 ACP . Aquest calibre va ser l’adoptat per l’Exèrcit dels Estats Units fins el 1985, data en què va ser substituït pel 9mm (9x19mm Parabellum). La pistola va estar dissenyada per l’empresa americana Auto-Ordnance. Tot i que aquesta és més coneguda per fabricar ametralladores, també fabriquen pistoles com la que veiem a Pulp Fiction. La pistola també conté un acabat personalitzat de níquel i algunes perles incrustades de decoració.

M1911A1-AutoOrdChrome_PF
Pistola Auto-Ordnance M1911A1 cromada amb acabat de níquel i perles a l’empunyadura . Imatge extreta de Viquipèdia

La pistola que porta Vincent Vega a Pulp Fiction és una arma que ja s’ha utilitzat en altres pel·lícules. Després del film de 1994, la següent aparició de la pistola va ser a Exiled (2006) on un dels personatges principals anomenats Cat i interpretat per Roy Cheung porta la Auto-Ordnance M1911A1 .45 cromada. L’altre film on dos dels personatges fan ús d’aquesta pistola és a God Bless America (2012), en català Armats i cabrejats. Roxy interpretat Tara Lynne Barr i Frank Murdock per Joel Murray porten aquesta pistola per enfrontar-se als enemics.

A continuació, algunes imatges de la pel·lícula Pulp Fiction de Vincent i la seva Auto-Ordnance M1911A1 .45 amb l’acabat personalitzat de níquel i perles:

600px-Pulp-1911b
Jules Winnfield i Vincent Vega apuntat amb les seves pistoles. Imatge extreta de Viquipèdia
800px-Pulp-1911d
Vincent Vega (Travolta) apuntant amb la seva Auto-Ordnance .45 en l’escena inicial i final de Pulp Fiction. Imatge extreta de Viquipèdia
800px-Pulp-1911c
Vincent Vega en la peculiar i inesperada escena del cotxe de Pulp Fiction. Imatge extreta de Viquipèdia

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s