La millor arma contra zombies o “caminants”

El post d’avui no anirà destinat a una arma d’un personatge de cinema com s’ha fet fins ara. Aquest post serà diferent, tot i això no ens allunyarem d’analitzar una arma d’un personatge que surt a les pantalles de televisió o ordinadors. La entrada anirà destinada al protagonista de la sèrie de televisió americana The Walking Dead. Si, si, ho has sentit bé, a Rick Grames i a la seva Colt Python .357 Magnum. Aquest líder natural utilitza el seu revòlver durant tota la historia per sobreviure dels zombies o “caminants” tal com en la sèrie els anomenen.

Python6in
Colt Phyton de Rick Grimes. Imatge extreta de Viquipèdia

Dintre de la sèrie de The Walking Dead, Rick Grimes portava el revòlver Colt Python .357 Magnum amb un canó de sis polsades. Aquesta arma no li ve de casualitat a Rick, sinó que ja la utilitzava quan treballava de policia abans de la invasió zombie. La Colt Phyton apareix per primera cop a l’inici del primer capítol de la sèrie i des de llavors apareix constantment en la majoria d’episodis, sempre de les mans de Rick Grimes. L’arma també té un paper molt important en la història ja que amb ella Rick ha matat a molts zombies, enemics i fins i tot amics. Ho deixaré aquí ja que no vull fer cap tipus de spoiler per les persones que vulgueu veure la sèrie.

La Colt Python consisteix en un revòlver de doble acció calibrat pel potent cartutx .357 Magnum. Els Colts Pythons són coneguts per la seva precisió i pel seu gallet de recorregut suau, a més que gaudeixen d’una gran potència de dispar. L’arma va ser fabricada per l’empresa Colt Manufacturing Company de Hartford de Connecticut.Va ser introduïda al mercat el 1955, el mateix any que el revòlver Model 29 calibre .44 Magnum de Smith&Wesson, l’arma de Dirty Harry (Harry el Brut) i que ja hem tractat en aquest blog. La Colt Python va ser fabricada amb la intenció de crear un revòlver de luxe. També és coneguda pel nom “Magnum de combat”; a més, alguns dels col·leccionistes com Jeff Cooper o Chuck Hawks consideren que la Python és un dels millors revòlvers que s’han fabricat.

GE DIGITAL CAMERA
Colt Python de Rick vs M29 de Harry el Brut. Imatge extreta de The Firingline

Un desavantatge d’aquesta arma és el seu pes, i és que pesa bastant per ser un revòlver ja que pesa entre 1,08 kg i 1,17 kg. La Colt Phyton de Rick es veu superada en pes per molt poques armes, una d’ells és el revòlver M29 calibre .44 Magnum. Segurament us sonarà familiar ja que és el revòlver de Harry el Brut, una arma que com hem dit anteriorment ja hem tractat en aquest blog. Seguidament trobem un vídeo de la sèrie The Walking Dead en què veiem a Rick Grimes usant la seva Colt Python .357 Magnum contra zombies. Podem veure el gran impacte de la bala degut a la gran potència d’aquesta arma. Ni els zombies poden enfrontar-se al revòlver de Rick ni als poderosos cartutx calibre .357 Magnum!

Rick Grimes All Walker kills The Walking Dead [Material Audiovisual] Estats Units. Disponible a Youtube

Per acabar aquest post trobem un vídeo del revòlver Colt Python i els seus detalls, com la banda cromada a l’empunyadura. També veiem com dispara i la facilitat amb que carga les sis bales a dins del cargador.

Shooting a 1959 Colt Python Revolver [Material Audiovisual] Estats Units. Disponible a Youtube 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s